Over Promet

Een solide familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring

Waarom Promet?

Over Promet

Een solide familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring

Waarom Promet?

Missie van Promet

Promet streeft er naar een klantgerichte partner te zijn waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid de belangrijkste factoren zijn, nu en in de toekomst.

Visie van Promet

Promet wil een betrokken partner zijn en de klant volledig de zorg ontnemen. Dit bereiken wij door mee te denken met de klant. Wij leveren de kennis en vakkundigheid om gezamenlijk met onze bouwpartners te bouwen aan de toekomst. Door zoveel mogelijk in te spelen op de trends en ontwikkelingen in de huidige maatschappij onderscheiden wij ons van de concurrent en trekken wij doelmatig ervaren vakmensen aan welke wij binding en vertrouwen bieden. Zo komen wij samen met u tot het gewenste resultaat.

Over Promet

Promet is in 1996 als een eenmanszaak begonnen met het verbouwen en aanbouwen van particuliere woningen. Sinds 2004 heeft Promet samenwerkingsverbanden met zorgvuldig samengestelde en gespecialiseerde relaties binnen ons opgebouwde netwerk. Dit betreft werkzaamheden in de utiliteitsbouw welke met name betrekking hebben op plafonds, scheidingswanden en timmerwerkzaamheden. In 2010 hebben we een V.O.F. opgericht waarin ook zoon zijn plaats heeft gevonden. Door onze vele contacten met diverse andere bedrijven kunnen wij zowel kleinschalig vakwerk leveren als ook grotere projecten tot een goed en snel eindresultaat brengen.

Innovatie in de bouw is volop in ontwikkeling. Wij bewegen mee door middel van vernieuwing en expertise, waarbij we een efficiƫnte aanpak hanteren.