NU met GRATIS onderhoudscheck

Meer woonplezier én een hogere waarde van je woning. Dat is het resultaat als je het klein en groot onderhoud goed regelt. Als Vereniging van Eigenaren ben je samen verantwoordelijk voor de gemeenschappelijke voorzieningen. Dat is vaak een flinke klus, die nogal wat tijd, inzet en expertise vraagt.

De professionals van Promet VvE Totaalonderhoud ontzorgen Verenigingen van Eigenaren én bewoners. Je mag op ons rekenen voor:

          – snelle uitvoering van kleine reparaties

          – vakkundige aanpak groot onderhoud

          – bij calamiteiten.

Klein ongemak? Promet lost het snel en vakkundig op

Een klemmende deur, een lekke kraan of een lamp die ’t niet doet. Klein ongemak, maar als niemand ze oplost worden het al snel grote ergernissen. Dat kan anders!

Promet introduceert Promet VvE Totaalonderhoud: een totaal nieuwe service voor Verenigingen van Eigenaren. We lossen kleine en grote ongemakken op. Efficiënt en altijd binnen de afgesproken termijn.

Voor een vast bedrag per maand per woning bent je verzekerd tegen kleine ongemakken. Promet VvE Totaalonderhoud verhelpt alle kleine mankementen in de gemeenschappelijke ruimtes van het appartementencomplex. Snel, vakkundig en zonder extra kosten.

Hoe werkt het?

  • We beginnen met een vrijblijvende gratis onderhoudscheck. Dan vertellen we precies welk klein onderhoud gedaan moeten worden. En wat daarvan de eenmalige kosten zijn. Als die werkzaamheden zijn uitgevoerd kunnen we serviceafspraken maken.
  • Promet VvE Totaalonderhoud stelt samen de VvE een servicecontract op maat op. We gaan uit van het serviceniveau dat bij jullie VvE past en de gewenste maximale responstijd.
  • Vervolgens hoef je een probleem alleen maar in ons ticketsysteem te melden. Wij lossen het op. Professioneel, binnen de afgesproken tijd en zonder extra kosten.

 

Groot onderhoud? De professionals van Promet zorgen voor een perfecte planning en uitvoering

Elke Vereniging van Eigenaren krijgt te maken met groot onderhoud. Schilderwerk, renovatie en periodiek onderhoud van het dak, de lift en andere gemeenschappelijke voorzieningen.

De professionals van Promet VvE Totaalonderhoud verzorgen zowel de meerjarige planning als de feitelijke uitvoering van groot onderhoud. Dat doen we vanzelfsprekend in nauw overleg met bestuur en bewoners.

Met het vakmanschap en de ervaring van Promet VvE Totaalonderhoud bent je verzekerd van een professionele aanpak en perfecte uitvoering van het groot onderhoud van jullie appartementencomplex. Professioneel, vakkundig en volgens afspraak.

Hoe werkt het?

  • We beginnen met een vrijblijvende gratis onderhoudscheck. Dan vertellen we precies wat de staat is van jullie gemeenschappelijke voorzieningen en welk onderhoud nodig is. Op korte en op lange termijn.
  • Promet VvE Totaalonderhoud kan met die informatie een meerjarig onderhoudsplan opstellen. Zo weet je precies welk werk en welke kosten de vereniging te wachten staan. Je bent niet verplicht om het grootonderhoud door Promet uit te laten voeren.
  • Besluit je Promet in te schakelen voor de uitvoering van groot onderhoud? Dan heb je vervolgens één aanspreekpunt voor alle verschillende onderhoudswerken, dat we verzorgen in samenwerking met betrouwbare professionals uit ons uitgebreide netwerk. Zo kunnen we de kwaliteit van het onderhoudswerk garanderen. Je hebt er geen omkijken naar.

Calamiteit? Promet VvE Totaalonderhoud regelt ‘t

En wat nou als het helemaal misgaat? Door blikseminslag, een dak dat het begeeft door sneeuwval of wateroverlast door een gesprongen leiding, bijvoorbeeld. Ook dan Promet VvE Totaalonderhoud voor je klaar. Dag en nacht. Eén telefoontje is genoeg om de benodigde specialisten in te schakelen, zodat de problemen snel en adequaat worden opgelost.

Over Promet VvE Totaalonderhoud

Eric Pronk is al 35 jaar actief als zelfstandig aannemer. De ervaren vakman en zijn medewerkers houden zich bezig met bouw, onderhoud en renovatie van woningen, appartementsgebouwen en kantoren. Eric komt dus bij veel mensen over de vloer. “Het valt me de laatste jaren op dat het voor VvE’s steeds lastiger wordt om het onderhoud goed te regelen. Mensen hebben geen tijd en missen ook handigheid. Daardoor schiet klein onderhoud er vaak bij in en groot onderhoud gebeurt ad hoc. Dat is niet goed,” weet de ervaren vakman. Daarom besloot hij een service te ontwikkelen, speciaal voor Verenigingen van Eigenaren. “Het is echt zonde als je dat onderhoud niet goed regelt. Ook voor de individuele bewoners. Het gaat ten koste van je woonplezier en de waarde van je woning daalt.” In november 2015 introduceerde hij Promet VvE Totaalonderhoud.

Promet VvE Totaalonderhoud, dat is:

– één aanspreekpunt

– voor kleine reparaties, groot onderhoud en bij calamiteiten

– servicecontract op maat, speciaal voor VvE’s

– goed bereikbaar via telefoon en speciale website

– snelle en vakkundige afhandeling, volgens afgesproken responstijden

– gratis onderhoudscheck voor korte en lange termijn

– meerjarig onderhoudsplan voor vastgoed

– vakmanschap, service en 35 jaar ervaring